Value Investing of Dividendportefeuille?

Geld uitlenen aan de bank (sparen) kost geld. Solar Asset Management heeft een aantrekkelijk alternatief bedacht: De dividendportefeuille. Meer weten? Inkomsten uit dividend >
 

Seminars & Presentaties 

Beleggingsverenigingen, serviceclubs of andere geïnteresseerden die graag gebruik maken van deze dienstverlening kunnen een mail sturen naar info >

Een rendement van gemiddeld 20% per jaar, wie wil dat niet?

Value Beleggen staat aan de basis van succesvol beleggen. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld die heeft aangetoond dat Value Beleggen loont. 'Be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy'.
Wie Warren Buffett in 1965 een bedrag van $ 10.000,- heeft gegeven, de aandelen nooit heeft verkocht, beschikt vandaag over een vermogen van meer dan $ 300.000.000,00. Een gemiddeld rendement van maar liefst 20% per jaar!

Lees verder >

 

Solar Asset Management

Solar Asset Management hanteert dezelfde succesvolle beleggingsstrategie als Warren Buffett en onderscheidt zich met deze aanpak van de overige vermogensbeheerders. Dankzij deze strategie behoort Solar Asset Management tot één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders op Curaçao en Aruba. Solar Asset Management heeft niet alleen een wezenlijk andere aanpak van beleggingsbeleid, maar kenmerkt zich ook door een unieke dienstverlening. Zo reizen de vermogensbeheerders van Solar Asset Management de wereld rond, hebben niet alleen Warren Buffett vaker ontmoet, maar ook andere succesvolle iconen binnen de beleggerswereld. 

Lees verder >

        

Ontvang nu Gratis onze laatste analyse over Berkshire Hahtaway van Warren Buffet door op bovenstaande foto te klikken.

Solar Asset Management is één van de top onafhankelijke vermogens-beheerders op Curaçao en Aruba. Het kantoor onderscheidt zich door een wezenlijke andere aanpak.
Het kan zijn dat u vragen heeft na het bekijken van onze website. In dit geval biedt onderstaande link wellicht uitkomst.
Relaties van Solar Asset Management ontvangen gratis een abonnement op de  financiële website Slimme Aandelen.nl ter waarde van €199,-

Laatste Nieuws 

03 09/15 03/09/2015

De Amerikaanse chemiegigant FMC Corp. (NYSE: FMC) heeft laten weten dat diverse leden van het bestuur grote hoeveelheden verhandelbare FMC aandelen hebben opgekocht. CEO Pierre Brondeau kocht voor USD 2 miljoen een kleine 50.000 aandelen op, en twee andere kaderleden deden voor USD 2,5 miljoen inkopen. De heren hebben een goed moment gekozen voor hun aankopen want het aandeel FMC kelderde dit jaar meer dan 30% van USD 65,- naar USD 40,- per aandeel. Als een bedrijf wat minder loopt is het een goed idee om dit soort publieke aankopen te doen. Het is een mooie gelegenheid om de buitenwereld te tonen dat het management vertrouwen heeft in toekomstig herstel en bereid is z’n eigen geld in te zetten.

Lees dit artikel

De Volkswagen Groep gaat nauwer samenwerken met Faurecia. Volkswagen heeft Faurecia geselecteerd als strategisch partner voor de ‘Future Automotive Supply Tracks’ (FAST).
Door middel van het nieuwe FAST programma wil VW meer innovatie en kortere doorlooptijden realiseren met zijn leveranciers. Samen met hun leveranciers wilt VW bouwen aan de globalisering en innovatie van Volkswagen en de hele auto industrie. Door middel van een selectieprogramma worden de beste leveranciers uitgekozen, welke toegang krijgen tot het FAST programma. De auto industrie is erg veranderlijk. Nieuwe technologieën en kortere doorlooptijden zijn grote uitdagingen.
CEO en algemeen directeur van Faurecia, Yann Delabriere, geeft aan dat het voor Faurecia een grote eer is om geselecteerd te zijn als[...]

Lees dit artikel

© 2008 - 2015 All Rights Reserved. Solar Asset Management