Value Investing of Dividendportefeuille?

Geld uitlenen aan de bank (sparen) kost geld. Solar Asset Management heeft een aantrekkelijk alternatief bedacht: De dividendportefeuille. Meer weten? Inkomsten uit dividend >
 

Seminars & Presentaties 

Beleggingsverenigingen, serviceclubs of andere geïnteresseerden die graag gebruik maken van deze dienstverlening kunnen een mail sturen naar info >

Een rendement van gemiddeld 20% per jaar, wie wil dat niet?

Value Beleggen staat aan de basis van succesvol beleggen. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld die heeft aangetoond dat Value Beleggen loont. 'Be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy'.
Wie Warren Buffett in 1965 een bedrag van $ 10.000,- heeft gegeven, de aandelen nooit heeft verkocht, beschikt vandaag over een vermogen van meer dan $ 300.000.000,00. Een gemiddeld rendement van maar liefst 20% per jaar!

Lees verder >

 

Solar Asset Management

Solar Asset Management hanteert dezelfde succesvolle beleggingsstrategie als Warren Buffett en onderscheidt zich met deze aanpak van de overige vermogensbeheerders. Dankzij deze strategie behoort Solar Asset Management tot één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders op Curaçao en Aruba. Solar Asset Management heeft niet alleen een wezenlijk andere aanpak van beleggingsbeleid, maar kenmerkt zich ook door een unieke dienstverlening. Zo reizen de vermogensbeheerders van Solar Asset Management de wereld rond, hebben niet alleen Warren Buffett vaker ontmoet, maar ook andere succesvolle iconen binnen de beleggerswereld. 

Lees verder >

Solar Asset Management is één van de top onafhankelijke vermogens-beheerders op Curaçao en Aruba. Het kantoor onderscheidt zich door een wezenlijke andere aanpak.
Het kan zijn dat u vragen heeft na het bekijken van onze website. In dit geval biedt onderstaande link wellicht uitkomst.
Relaties van Solar Asset Management ontvangen gratis een abonnement op de  financiële website Slimme Aandelen.nl ter waarde van €199,-

Laatste Nieuws 

De Noord-Amerikaanse goudproducent Goldcorp (Toronto: G) en Teck Resources Limited hebben deze week aangekondigd om hun twee projecten, “El Morro” & “Relincho” in Chili, gaan samenvoegen tot een 50/50 joint venture genaamd “Project Corridor”. Deze joint venture neemt enkele synergie voordelen met zich mee, zoals een verminderde impact op het milieu, lagere kosten, kapitaal efficiëntie, geoptimaliseerde plannen met betrekking tot de mijnen en een grotere betrokkenheid van de gemeenschap.

Lees dit artikel

Aker Solutions heeft in Noorwegen een contract verworven van BP. Aker Solutions is een Noorse oil field service provider. Het bedrijf levert materieel en dienstverlening gericht op de exploratie en productie van olie- gasdeposito’s wereldwijd. Aker Solutions en BP hebben een overeenkomst van vijf jaar getekend. Aker Solutions gaat diensten verrichten voor olie en gasvelden van BP in Noorwegen. Het contract heeft een waarde van NOK 3,2 miljard. De overeenkomst biedt tevens de mogelijkheid om het contract te verlengen met vier jaar. Aker Solutions en BP werken al meer dan 20 jaar samen. Het contract is een positieve opsteker voor Aker Solutions gezien de moeilijke marktomstandigheden.

Lees dit artikel

© 2008 - 2015 All Rights Reserved. Solar Asset Management