Value Investing of Dividendportefeuille?

Geld uitlenen aan de bank (sparen) kost geld. Solar Asset Management heeft een aantrekkelijk alternatief bedacht: De dividendportefeuille. Meer weten? Inkomsten uit dividend >
 

Seminars & Presentaties 

Beleggingsverenigingen, serviceclubs of andere geïnteresseerden die graag gebruik maken van deze dienstverlening kunnen een mail sturen naar info >

Een rendement van gemiddeld 20% per jaar, wie wil dat niet?

Value Beleggen staat aan de basis van succesvol beleggen. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld die heeft aangetoond dat Value Beleggen loont. 'Be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy'.
Wie Warren Buffett in 1965 een bedrag van $ 10.000,- heeft gegeven, de aandelen nooit heeft verkocht, beschikt vandaag over een vermogen van meer dan $ 300.000.000,00. Een gemiddeld rendement van maar liefst 20% per jaar!

Lees verder >

 

Solar Asset Management

Solar Asset Management hanteert dezelfde succesvolle beleggingsstrategie als Warren Buffett en onderscheidt zich met deze aanpak van de overige vermogensbeheerders. Dankzij deze strategie behoort Solar Asset Management tot één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders op Curaçao en Aruba. Solar Asset Management heeft niet alleen een wezenlijk andere aanpak van beleggingsbeleid, maar kenmerkt zich ook door een unieke dienstverlening. Zo reizen de vermogensbeheerders van Solar Asset Management de wereld rond, hebben niet alleen Warren Buffett vaker ontmoet, maar ook andere succesvolle iconen binnen de beleggerswereld. 

Lees verder >

Solar Asset Management is één van de top onafhankelijke vermogens-beheerders op Curaçao en Aruba. Het kantoor onderscheidt zich door een wezenlijke andere aanpak.
Het kan zijn dat u vragen heeft na het bekijken van onze website. In dit geval biedt onderstaande link wellicht uitkomst.
Relaties van Solar Asset Management ontvangen gratis een abonnement op de  financiële website Slimme Aandelen.nl ter waarde van €199,-

Laatste Nieuws 

De Noord-Amerikaanse chemiegigant Eastman Chemical (NYSE: EMN) publiceerde onlangs de cijfers voor Q4 en FY2017, en ook deze keer kan het bedrijf over de hele breedte een groei noteren. De full year omzet noteerde USD 9,55 miljard (FY16 USD 9 miljard), en de operationele winst kwam uit op USD 1,6 miljard. De winst per aandeel steeg maar liefst 13% YoY, en de vrijekasstroom brak door de USD 1 miljard grens heen. Dit bedrijf weet als een soort dieseltrein elk jaar weer beter te presteren, en dat is zonder meer te danken aan een sterk portfolio en een innovatief groei/businessmodel.

Lees dit artikel

De Duitse GEA Group AG (Xetra: G1A) zal mid maart de officiƫle cijfers voor FY2017 publiceren, maar traditiegetrouw werd er al een tipje van de sluier gelicht. Met EUR 4,58 miljard zal de omzet naar verwachting iets hoger liggen dan FY2016 (EUR 4,49 miljard), en de EBITDA blijft met EUR 565 miljoen iets achter bij eerder afgegeven verwachtingen en noteert hetzelfde als een jaar geleden. Het orderboekje is met EUR 4,75 miljard iets dikker dan een jaar geleden (EUR 4,67 miljard). Het zijn allemaal geen spectaculaire verbeteringen en GEA geeft al aan dat we ook in FY2018 niet veel groei moeten verwachten. Met name de recessie in de zuivelindustrie en de aanhoudend sterke Euro spelen het bedrijf parten.

Lees dit artikel

© 2008 - 2018 All Rights Reserved. Solar Asset Management