Value Investing of Dividendportefeuille?

Geld uitlenen aan de bank (sparen) kost geld. Solar Asset Management heeft een aantrekkelijk alternatief bedacht: De dividendportefeuille. Meer weten? Inkomsten uit dividend >
 

Seminars & Presentaties 

Beleggingsverenigingen, serviceclubs of andere geïnteresseerden die graag gebruik maken van deze dienstverlening kunnen een mail sturen naar info >

Een rendement van gemiddeld 20% per jaar, wie wil dat niet?

Value Beleggen staat aan de basis van succesvol beleggen. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld die heeft aangetoond dat Value Beleggen loont. 'Be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy'.
Wie Warren Buffett in 1965 een bedrag van $ 10.000,- heeft gegeven, de aandelen nooit heeft verkocht, beschikt vandaag over een vermogen van meer dan $ 300.000.000,00. Een gemiddeld rendement van maar liefst 20% per jaar!

Lees verder >

 

Solar Asset Management

Solar Asset Management hanteert dezelfde succesvolle beleggingsstrategie als Warren Buffett en onderscheidt zich met deze aanpak van de overige vermogensbeheerders. Dankzij deze strategie behoort Solar Asset Management tot één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders op Curaçao en Aruba. Solar Asset Management heeft niet alleen een wezenlijk andere aanpak van beleggingsbeleid, maar kenmerkt zich ook door een unieke dienstverlening. Zo reizen de vermogensbeheerders van Solar Asset Management de wereld rond, hebben niet alleen Warren Buffett vaker ontmoet, maar ook andere succesvolle iconen binnen de beleggerswereld. 

Lees verder >

Solar Asset Management is één van de top onafhankelijke vermogens-beheerders op Curaçao en Aruba. Het kantoor onderscheidt zich door een wezenlijke andere aanpak.
Het kan zijn dat u vragen heeft na het bekijken van onze website. In dit geval biedt onderstaande link wellicht uitkomst.
Relaties van Solar Asset Management ontvangen gratis een abonnement op de  financiële website Slimme Aandelen.nl ter waarde van €199,-

Laatste Nieuws 

Recent heeft de Amerikaanse nieuwszender CBS een profielschets uitgezonden van de oprichter, voorzitter en Chief Executive Officer van Berkshire Hathaway (NYSE: BRK-A, BRK-B): legendarische value belegger Warren Buffett. De profielschets geeft een mooie inkijk in de levenswereld van de beleggingsgoeroe. Aan bod komen onder andere Buffett’s geheim om oud te worden, de reden waarom geld voor Buffett geen nut heeft en Buffett’s definitie van rijkdom.

Lees dit artikel

De goudprijs is deze week gedaald naar het laagste punt in vier maanden tijd. Oorzaken liggen vooral in de sterkte van de Amerikaanse dollar en de positieve economische data. Goud wordt door beleggers van oudsher beschouwd als een goede beschermer van kapitaal in economisch/politiek barre tijden. Ditzelfde argument geldt doorgaans voor de waarde van de dollar. Als een van de belangrijkste munteenheden die in omloop zijn, willen beleggers graag de waarde van hun liquiditeiten beschermen. Als de USD daalt, is goud een goed alternatief. In een tijd van economische expansie en een stijgende rente, neemt de vraag naar USD liquiditeiten echter toe. Het gevolg is een dalende goudprijs en koersdalingen bij goudmijnbouwbedrijven.

Lees dit artikel

© 2008 - 2017 All Rights Reserved. Solar Asset Management