05 01/18 05/01/2018

Syrah Resources verschaft verkoop- en marketingupdate

Het Australische Syrah Resources (ASX: SYR) heeft een update over haar verkoop- en marketingactiviteiten gegeven betreffende haar grootschalige Balama grafietproject in Mozambique. Commercieel directeur Rob Schaefer heeft aangekondigd dat Syrah nieuwe afnamecontracten is overeengekomen met enkele grote partijen voor de verkoop van grafiet. Hij geeft aan erg tevreden en trots te zijn dat het bedrijf zich door deze nieuwe contracten zowel op geografisch gebied als op het gebied van haar afnamemarkten verder van diversifiëren.

Het betreft een afnamecontract met het Chinese Yichang Xincheng, een toonaangevende internationale producent van specialistische grafietproducten. Daarnaast heeft Syrah ook een contract getekend met het Duitse CS Additive voor industriële doeleinden en een agency agreement met Mangus Marketing voor het benaderen van het Indische subcontinent.

Daarnaast heeft Syrah Resources ook aangekondigd dat Simone Diem is aangesteld als nieuwe marketingdirecteur van het bedrijf. Zij heeft 10 jaar relevante ervaring in de internationale grafiethandel.

Syrah Resources Limited is een mijnbouwbedrijf dat zich richt op de productie van grafiet van een hoge zuiverheidsgraad. Vlaggenschip is het Balama grafietproject in de noordelijke provincie Cabo Delgado in Mozambique, dat aan de vooravond van haar eerste commerciële productie staat. Het hoofdkantoor van Syrah Resources is gevestigd in Melbourne, Australië.

Syrah Resources wordt momenteel aan de beurs van Australië verhandeld voor AUD 4,83 per aandeel.

Michael Gielkens
Beleggingsanalist

Archive

News

Archive

© 2008 - 2021 All Rights Reserved. Solar Asset Management