13 07/17 13/07/2017

Arris introduceert gateway met ingebouwde McAfee beveiliging

Het Noord-Amerikaanse Arris International (Nasdaq: ARRS) lanceerde gisteren de nieuwste ARRIS Surfboard, de eerste gateway (soort Experia box) met ARRIS Secure Home Internet beveiliging. De ingebouwde hard/software is bedoeld om alle apparatuur die op de gateway is aangesloten te beveiligen tegen cyberaanvallen en werd ontwikkeld in samenwerking met de bekende ‘virusscanner’ McAfee. De ARRIS Surfboard’s zijn de best verkochte modem/wifi router/ ethernet combi boxen in de VS. En de populariteit zal dankzij deze additionele beveiliging zeker toenemen.

Maar Arris levert niet alleen producten voor de consument. Minstens zo belangrijk voor toekomstige groei is de dienstverlening aan de grote internet service providers van deze wereld. Zo liet het Japanse Yamaguchi Cable Vision gisteren weten dat het de snelheid en betrouwbaarheid van z’n netwerk zal verbeteren met behulp van het ARRIS ServAssure Alarm Central systeem. Dit baanbrekende controlesysteem van Arris biedt netwerkbeheerders de mogelijkheid om problemen/onderbrekingen in het netwerk op te sporen voordat ze resulteren in feitelijke downtime voor gebruikers.

Arris is een baanbrekend bedrijf op het gebied van digitale TV, breedband data- transmissie, VOIP (voice over IP), en breedband/video gateway systemen. Dankzij de overname van het Britse Pace in 2015 is Arris nu ’s werelds grootste fabrikant van CPE apparatuur (modems, routers, gateways), en marktleider in CMTS en HFC/Optics. Het bedrijf wordt momenteel voor USD 28,40 per aandeel verhandeld.

Peter Havik

Archive

News

Archive

© 2008 - 2021 All Rights Reserved. Solar Asset Management