27 06/17 27/06/2017

Great Panther Silver bevestigd de voortzetting van de goud-zilver mineralisatie bij San Ignacio

Het Noord-Amerikaanse bedrijf Great Panther Silver (TSX: GPR) heeft bekend gemaakt dat de goud-zilver mineralisatie bij de San Ignacio mijn zich voortzet langs de eerder geïdentificeerde goud- en zilveraders. De San Ignacio mijn is onderdeel van het grotere Guanajuato Mijn Complex (GMX). De boringen toonden aan dat een verdikking van eerder ontdekte goud- en zilveraders tot een gradatie van 6,36 gram goud per ton en 261 gram zilver per ton, gemeten over een afstand van 19,24 meter.

Great Panther Silver president en CEO Robert Archer geeft aan dat het bedrijf is aangemoedigd door deze voortzetting van de goud- en zilveraders, en door de hoge gradatie die vooral bij de goudaders is ontdekt. De resultaten van de exploratieboringen hebben het bedrijf voldoende vertrouwen gegeven om nader onderzoek te doen.

Het Canadese Great Panther Silver produceert en exploreert voornamelijk zilver en andere edelmetalen . De primaire activiteiten van het bedrijf zijn de winning van edelmetalen uit haar operationele mijnen in Mexico: de GMC, die de San Ignacio mijn omvat, en de Topia mijn in Durango. Verder heeft het bedrijf een optie op een 100% belang in het CMC project in het Andesgebergte in Peru en zoekt Great Panther actief naar aanvullende projecten in Noord- en Zuid-Amerika.

Great Panther Silver wordt op de beurs van Toronto verhandeld voor CAD 1,63 per aandeel.

Michael Gielkens
Beleggingsanalist

Archive

News

Archive

© 2008 - 2021 All Rights Reserved. Solar Asset Management