Fiscale Regelingen

Fiscale regelingen in het Caraïbische Koninkrijk

Het fiscale stelsel in het Caraïbische Koninkrijk is anders opgebouwd dan het Nederlandse koninkrijk. De verschillende wetten en regelgeving kunnen vaak een grote invloed hebben op het vermogen. Solar Asset Management geeft daarom extra informatie met betrekking tot de volgende punten:

 

De Penshomadoregeling >

Bij de vestiging in de Nederlandse Antillen krijgt een immigrant met diverse belastingverordeningen te maken. Ingezetenen van de Nederlandse Antillen zijn aan de inkomstenbelasting onderworpen voor zowel de binnenlandse inkomsten als de buitenlandse inkomsten (het wereldinkomen).

De Stichting Particulier Fonds >

De Stichting Particulier Fonds is een bijzondere vorm van de Stichting. De Stichting Particulier Fonds kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor vermogensbescherming, vermogensopbouw en (passieve) beleggingen, net zoals bij een Trust.

De E-Zone >

The E-zone (economic zone) is a government-designated area or building in Curaçao. In the economic zone may establish only export-oriented enterprises.

 

Solar Asset Management geeft geen juridische of fiscale adviezen. De tekst is uitsluitend bedoeld ter informatie. De infomatie is afkomstig van betrouwbare bron, echter Solar Asset Management geeft geen garanties over de juistheid en volledigheid.

Nieuws

Nieuwsarchief

© 2008 - 2020 All Rights Reserved. Solar Asset Management