12 12/16 12/12/2016

Triumph Group verkoopt bedrijfsonderdelen aan The Gores Group

De Noord-Amerikaanse fabrikant van vliegtuigonderdelen Triumph Group (NYSE: TGI) is met Gores Small Capitalization partners, een partner van The Gores Group, overeengekomen om haar Triumph Air Repair, The Auxiliary Power Unit (APU) Overhaul Operations (Azië) en triumph Engines te verkopen. The Gores Group is een private equity-bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerven van bedrijven.

Triumph Air Repair en Overhaul APU Operations, oftewel hulpaandrijvingseenheid, zijn ’s werelds grootste onafhankelijke aerospace aabieders van component reparatie, onderhoud en revisie dienstverlening gericht op APU’s en aanverwante producten voor militaire, commerciële en regionale luchtvaartmaatschappijen. Triumph Engines is een niche leverancier van fabricage en reparatiedientsen voor Original Equipment Manufacturers (OEM’s). De gecombineerde segmenten noteerden een omzet van circa $ 81 miljoen in het fiscale jaar 2016 dat eindigde op 31 maart 2016.

Triumph Group is een collectief van 47 gespecialiseerde bedrijven die zich toeleggen op de ontwikkeling en fabricage van onderdelen voor de mondiale luchtvaartindustrie. Vleugels, flight controls, delen van de cabine, brandstofsystemen, en motoronderdelen, zijn slechts enkele voorbeelden in een vrijwel oneindig aanbod. Het bedrijf wordt momenteel voor USD 28,92 per aandeel verhandeld.

Rob Rutten

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsarchief

© 2008 - 2020 All Rights Reserved. Solar Asset Management