Value Investing of Dividendportefeuille?

Geld uitlenen aan de bank (sparen) kost geld. Solar Asset Management heeft een aantrekkelijk alternatief bedacht: De dividendportefeuille. Meer weten? Inkomsten uit dividend >
 

Seminars & Presentaties 

Beleggingsverenigingen, serviceclubs of andere geïnteresseerden die graag gebruik maken van deze dienstverlening kunnen een mail sturen naar info >

Een rendement van gemiddeld 20% per jaar, wie wil dat niet?

Value Beleggen staat aan de basis van succesvol beleggen. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld die heeft aangetoond dat Value Beleggen loont. 'Be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy'.
Wie Warren Buffett in 1965 een bedrag van $ 10.000,- heeft gegeven, de aandelen nooit heeft verkocht, beschikt vandaag over een vermogen van meer dan $ 300.000.000,00. Een gemiddeld rendement van maar liefst 20% per jaar!

Lees verder >

 

Solar Asset Management

Solar Asset Management hanteert dezelfde succesvolle beleggingsstrategie als Warren Buffett en onderscheidt zich met deze aanpak van de overige vermogensbeheerders. Dankzij deze strategie behoort Solar Asset Management tot één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders op Curaçao en Aruba. Solar Asset Management heeft niet alleen een wezenlijk andere aanpak van beleggingsbeleid, maar kenmerkt zich ook door een unieke dienstverlening. Zo reizen de vermogensbeheerders van Solar Asset Management de wereld rond, hebben niet alleen Warren Buffett vaker ontmoet, maar ook andere succesvolle iconen binnen de beleggerswereld. 

Lees verder >

Solar Asset Management is één van de top onafhankelijke vermogens-beheerders op Curaçao en Aruba. Het kantoor onderscheidt zich door een wezenlijke andere aanpak.
Het kan zijn dat u vragen heeft na het bekijken van onze website. In dit geval biedt onderstaande link wellicht uitkomst.
Relaties van Solar Asset Management ontvangen gratis een abonnement op de  financiële website Slimme Aandelen.nl ter waarde van €199,-

Laatste Nieuws 

Het Noord-Amerikaanse Wesco International (NYSE: WCC) liet onlangs weten dat de aankoop van Needham Electric Supply is afgerond. Needham is een distributeur van elektrische producten gericht op de (professionele) bouwsector in de Amerikaanse staten Vermont, Massachusetts, en New Hampshire. Over de aanschafprijs werd niet bericht, maar Needham zal naar verwachting een kleine USD 115 miljoen per jaar aan de Wesco omzet toevoegen.

Lees dit artikel

Het Noord-Amerikaanse Ivanhoe Mines Ltd. (TSX: IVN) heeft gisteren bekendgemaakt dat de deal met Zijin Mining Group uiterlijk 8 december 2015 wordt afgerond. Zijin zal 49,5% van Kamoa Holding Limited tegen USD 412 miljoen overnemen. Ivanhoe heeft momenteel een belang van 95% in het Kamoa Project, volgens velen ’s werelds grootste high grade koper deposito, en de blauwdruk om dit project in productie te nemen ligt inmiddels klaar. Zijin zal bij de deal 65% van de circa USD 1,4 miljard aan kosten voor fase 1 van het Kamoa Project voor haar rekening nemen.

Lees dit artikel

© 2008 - 2015 All Rights Reserved. Solar Asset Management