Value Investing of Dividendportefeuille?

Geld uitlenen aan de bank (sparen) kost geld. Solar Asset Management heeft een aantrekkelijk alternatief bedacht: De dividendportefeuille. Meer weten? Inkomsten uit dividend >
 

Seminars & Presentaties 

Beleggingsverenigingen, serviceclubs of andere geïnteresseerden die graag gebruik maken van deze dienstverlening kunnen een mail sturen naar info >

Een rendement van gemiddeld 20% per jaar, wie wil dat niet?

Value Beleggen staat aan de basis van succesvol beleggen. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld die heeft aangetoond dat Value Beleggen loont. 'Be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy'.
Wie Warren Buffett in 1965 een bedrag van $ 10.000,- heeft gegeven, de aandelen nooit heeft verkocht, beschikt vandaag over een vermogen van meer dan $ 300.000.000,00. Een gemiddeld rendement van maar liefst 20% per jaar!

Lees verder >

 

Solar Asset Management

Solar Asset Management hanteert dezelfde succesvolle beleggingsstrategie als Warren Buffett en onderscheidt zich met deze aanpak van de overige vermogensbeheerders. Dankzij deze strategie behoort Solar Asset Management tot één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders op Curaçao en Aruba. Solar Asset Management heeft niet alleen een wezenlijk andere aanpak van beleggingsbeleid, maar kenmerkt zich ook door een unieke dienstverlening. Zo reizen de vermogensbeheerders van Solar Asset Management de wereld rond, hebben niet alleen Warren Buffett vaker ontmoet, maar ook andere succesvolle iconen binnen de beleggerswereld. 

Lees verder >

Solar Asset Management is één van de top onafhankelijke vermogens-beheerders op Curaçao en Aruba. Het kantoor onderscheidt zich door een wezenlijke andere aanpak.
Het kan zijn dat u vragen heeft na het bekijken van onze website. In dit geval biedt onderstaande link wellicht uitkomst.
Relaties van Solar Asset Management ontvangen gratis een abonnement op de  financiële website Slimme Aandelen.nl ter waarde van €199,-

Laatste Nieuws 

De plastictoevoeging Tritan™ van de Noord-Amerikaanse chemiegigant Eastman Chemical (NYSE: EMN) is door sportwinkel Decathlon gekozen voor de productie van een nieuwe lijn Quechua drinkflesjes. Tritan is een gespecialiseerde toevoeging om plastic te versterken en Bisfenol A (BPA)-vrij te maken. BPA blijkt nogal schadelijk voor de gezondheid en het gebruik ervan is niet meer toegestaan. Gevolg is dat Tritan inmiddels wereldwijd in talloze huishoudelijke producten zoals flessen, kannen, bekers, baby spullen, opslagbakjes, cosmeticaverpakkingen, etc. wordt verwerkt. Specialty plastics zoals Tritan leveren ongeveer 50% van de omzet binnen Eastman’s Advanced Materials divisie.

Lees dit artikel
21 06/17 21/06/2017

De Zweedse lagerfabrikant AB SKF (Stockholm: SKFB) laat weten dat het een overeenkomst heeft getekend met het Amerikaanse Madison Industries voor de verkoop van z’n Reelcraft divisie. Met de verkoop is een bedrag van USD 115 miljoen gemoeid en zal naar verwachting Q3 2017 worden afgerond. Dit alles onder voorbehoud van goedkeuring door betrokken overheidsinstanties. Reelcraft is een bedrijf dat zich richt op de fabricage van grote industriële haspels voor de opslag van touw, slangen, of kabels. Het bedrijf werd onderdeel van AB SKF toen de Zweden in 2010 het Amerikaanse Lincoln Industrial aankochten.

Lees dit artikel

© 2008 - 2017 All Rights Reserved. Solar Asset Management