Value Investing of Dividendportefeuille?

Geld uitlenen aan de bank (sparen) kost geld. Solar Asset Management heeft een aantrekkelijk alternatief bedacht: De dividendportefeuille. Meer weten? Inkomsten uit dividend >
 

Seminars & Presentaties 

Beleggingsverenigingen, serviceclubs of andere geïnteresseerden die graag gebruik maken van deze dienstverlening kunnen een mail sturen naar info >

Een rendement van gemiddeld 20% per jaar, wie wil dat niet?

Value Beleggen staat aan de basis van succesvol beleggen. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld die heeft aangetoond dat Value Beleggen loont. 'Be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy'.
Wie Warren Buffett in 1965 een bedrag van $ 10.000,- heeft gegeven, de aandelen nooit heeft verkocht, beschikt vandaag over een vermogen van meer dan $ 300.000.000,00. Een gemiddeld rendement van maar liefst 20% per jaar!

Lees verder >

 

Solar Asset Management

Solar Asset Management hanteert dezelfde succesvolle beleggingsstrategie als Warren Buffett en onderscheidt zich met deze aanpak van de overige vermogensbeheerders. Dankzij deze strategie behoort Solar Asset Management tot één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders op Curaçao en Aruba. Solar Asset Management heeft niet alleen een wezenlijk andere aanpak van beleggingsbeleid, maar kenmerkt zich ook door een unieke dienstverlening. Zo reizen de vermogensbeheerders van Solar Asset Management de wereld rond, hebben niet alleen Warren Buffett vaker ontmoet, maar ook andere succesvolle iconen binnen de beleggerswereld. 

Lees verder >

Solar Asset Management is één van de top onafhankelijke vermogens-beheerders op Curaçao en Aruba. Het kantoor onderscheidt zich door een wezenlijke andere aanpak.
Het kan zijn dat u vragen heeft na het bekijken van onze website. In dit geval biedt onderstaande link wellicht uitkomst.
Relaties van Solar Asset Management ontvangen gratis een abonnement op de  financiële website Slimme Aandelen.nl ter waarde van €199,-

Laatste Nieuws 

Het Noord-Amerikaanse FMC Corporation (NYSE: FMC) heeft gisteren een update gegeven over de vooruitzichten over het tweede gedeelte van 2015. Door de snelle devaluatie van de Braziliaanse Real, die momenteel op het laagste niveau in 12 jaar staat, heeft FMC de vooruitzichten voor het Agricultural Solutions segment naar beneden bijgesteld. FMC schat dat de devaluatie van de Braziliaanse Real, ten opzichte van de Amerikaanse dollar, in de tweede helft van 2015 de winst zal verminderen met $200 à $240 miljoen Amerikaanse dollars. Dit verlies zal gedeeltelijk worden gecompenseerd door een prijsstijging van $90 à $110 miljoen Amerikaanse dollars.

Lees dit artikel
13 10/15 13/10/2015

Faurecia en Beijing WKW Automotive Parts hebben gisteren een overeenkomst getekend voor de oprichting van een joint venture. Beide bedrijven zullen een belang van 50% krijgen in de joint venture. In totaal wordt er een bedrag van € 14 miljoen geïnvesteerd. De joint venture krijgt de naam Beijing WKW-FAD Automotive Interior Parts Co. Ltd.
Faurecia richt zich op de ontwikkeling en productie van auto-onderdelen. Het bedrijf is ’s werelds grootste fabrikant van uitlaatsystemen en interieurs voor auto’s en richt zich momenteel op het ontwikkelen van speciale lichtgewicht stoelen, uitlaten, en kunststof carrosserieonderdelen voor een gewichtsbesparing van 20% - 40% en zorgt daarmee voor zuinigere auto’s.
Beijing WKW Automotive Parts is in China een toonaangevende leverancier[...]

Lees dit artikel

© 2008 - 2015 All Rights Reserved. Solar Asset Management