Value Investing of Dividendportefeuille?

Geld uitlenen aan de bank (sparen) kost geld. Solar Asset Management heeft een aantrekkelijk alternatief bedacht: De dividendportefeuille. Meer weten? Inkomsten uit dividend >
 

Seminars & Presentaties 

Beleggingsverenigingen, serviceclubs of andere geïnteresseerden die graag gebruik maken van deze dienstverlening kunnen een mail sturen naar info >

Een rendement van gemiddeld 20% per jaar, wie wil dat niet?

Value Beleggen staat aan de basis van succesvol beleggen. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld die heeft aangetoond dat Value Beleggen loont. 'Be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy'.
Wie Warren Buffett in 1965 een bedrag van $ 10.000,- heeft gegeven, de aandelen nooit heeft verkocht, beschikt vandaag over een vermogen van meer dan $ 300.000.000,00. Een gemiddeld rendement van maar liefst 20% per jaar!

Lees verder >

 

Solar Asset Management

Solar Asset Management hanteert dezelfde succesvolle beleggingsstrategie als Warren Buffett en onderscheidt zich met deze aanpak van de overige vermogensbeheerders. Dankzij deze strategie behoort Solar Asset Management tot één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders op Curaçao en Aruba. Solar Asset Management heeft niet alleen een wezenlijk andere aanpak van beleggingsbeleid, maar kenmerkt zich ook door een unieke dienstverlening. Zo reizen de vermogensbeheerders van Solar Asset Management de wereld rond, hebben niet alleen Warren Buffett vaker ontmoet, maar ook andere succesvolle iconen binnen de beleggerswereld. 

Lees verder >

        

Ontvang nu Gratis onze laatste analyse over Berkshire Hahtaway van Warren Buffet door op bovenstaande foto te klikken.

Solar Asset Management is één van de top onafhankelijke vermogens-beheerders op Curaçao en Aruba. Het kantoor onderscheidt zich door een wezenlijke andere aanpak.
Het kan zijn dat u vragen heeft na het bekijken van onze website. In dit geval biedt onderstaande link wellicht uitkomst.
Relaties van Solar Asset Management ontvangen gratis een abonnement op de  financiële website Slimme Aandelen.nl ter waarde van €199,-

Laatste Nieuws 

02 09/15 02/09/2015

Het Noord-Amerikaanse Owens-Illinois (NYSE: OI) heeft gisteren bekend gemaakt dat de

Lees dit artikel

Het Canadees mijnbouwbedrijf Pretium Resources (Pretivm) heeft vandaag een nieuwe mijlpaal bereikt aangezien Pretivm alle essentiƫle vergunningen heeft ontvangen voor de ontwikkeling van werkzaamheden die nodig zijn voor het begin van de commerciƫle productie van het Brucejack Project. Dit project ligt net als het Snowfield Project van Pretivm in het noorden van Brits-Colombia. Pretivm richt zich op de exploratie en ontwikkeling van high grade goudprojecten. Partijen zoals Silver Standard Resources en Zijin Mining hebben een belang in Pretivm.

Lees dit artikel

© 2008 - 2015 All Rights Reserved. Solar Asset Management