Value Investing of Dividendportefeuille?

Geld uitlenen aan de bank (sparen) kost geld. Solar Asset Management heeft een aantrekkelijk alternatief bedacht: De dividendportefeuille. Meer weten? Inkomsten uit dividend >
 

Seminars & Presentaties 

Beleggingsverenigingen, serviceclubs of andere geïnteresseerden die graag gebruik maken van deze dienstverlening kunnen een mail sturen naar info >

Een rendement van gemiddeld 20% per jaar, wie wil dat niet?

Value Beleggen staat aan de basis van succesvol beleggen. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld die heeft aangetoond dat Value Beleggen loont. 'Be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy'.
Wie Warren Buffett in 1965 een bedrag van $ 10.000,- heeft gegeven, de aandelen nooit heeft verkocht, beschikt vandaag over een vermogen van meer dan $ 300.000.000,00. Een gemiddeld rendement van maar liefst 20% per jaar!

Lees verder >

 

Solar Asset Management

Solar Asset Management hanteert dezelfde succesvolle beleggingsstrategie als Warren Buffett en onderscheidt zich met deze aanpak van de overige vermogensbeheerders. Dankzij deze strategie behoort Solar Asset Management tot één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders op Curaçao en Aruba. Solar Asset Management heeft niet alleen een wezenlijk andere aanpak van beleggingsbeleid, maar kenmerkt zich ook door een unieke dienstverlening. Zo reizen de vermogensbeheerders van Solar Asset Management de wereld rond, hebben niet alleen Warren Buffett vaker ontmoet, maar ook andere succesvolle iconen binnen de beleggerswereld. 

Lees verder >

Solar Asset Management is één van de top onafhankelijke vermogens-beheerders op Curaçao en Aruba. Het kantoor onderscheidt zich door een wezenlijke andere aanpak.
Het kan zijn dat u vragen heeft na het bekijken van onze website. In dit geval biedt onderstaande link wellicht uitkomst.
Relaties van Solar Asset Management ontvangen gratis een abonnement op de  financiële website Slimme Aandelen.nl ter waarde van €199,-

Laatste Nieuws 

Compagnie Générale de Etablissements Michelin (Parijs: ML) is één van de grootste bandenfabrikanten ter wereld en voorziet fietsen, personenwagens, de 24h van Le Mans, MotoGP, vliegtuigen, motorfietsen, vrachtwagens, eigenlijk alles wat rijdt van de gewenste band en bekroonde technische ondersteuning. Maar het bedrijf is inmiddels meer dan alleen rubber. Zo is er bijvoorbeeld het bekende Michelin mannetje Bibendum. Deze stapel banden met ledematen werd in 2000 door een internationale jury uitgeroepen tot het beste logo van de 20e eeuw, en is wereldwijd zo’n geliefd figuur dat er een accessoire business omheen hangt vergelijkbaar met Mickey Mouse.

Lees dit artikel
30 05/16 30/05/2016

De Chinese zware machinemaker Zoomlion ziet af van de overname van de Amerikaanse hijskranenmaker Terex. Afgelopen vrijdag werd aan de beurs van Hongkong gemeld dat Zoomlion alsnog afziet van de overname van Terex. Eind eerste kwartaal 2016 begonnen de gesprekken tussen Terex, dat eerder de krachten bundelde met zijn Finse branchegenoot Konecranes, met de Chinezen. Terex heeft een marktwaarde van $ 2,7 miljard, met de huidige koers van $ 24,33 per aandeel. De Chinese waren bereid $ 31 per aandeel te betalen. Daarmee verhoogden ze de prijs van het ongevraagde bod met $ 1.
Zoomlion is met een waarde van $ 4,3 miljard op Sany Heavy Industry de grootste zware machinemaker van China. De Terex Corporation is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van lifting & material handling equipment,[...]

Lees dit artikel

© 2008 - 2016 All Rights Reserved. Solar Asset Management