Value Investing of Dividendportefeuille?

Geld uitlenen aan de bank (sparen) kost geld. Solar Asset Management heeft een aantrekkelijk alternatief bedacht: De dividendportefeuille. Meer weten? Inkomsten uit dividend >
 

Seminars & Presentaties 

Beleggingsverenigingen, serviceclubs of andere geïnteresseerden die graag gebruik maken van deze dienstverlening kunnen een mail sturen naar info >

Een rendement van gemiddeld 20% per jaar, wie wil dat niet?

Value Beleggen staat aan de basis van succesvol beleggen. Warren Buffett is het bekendste voorbeeld die heeft aangetoond dat Value Beleggen loont. 'Be greedy when others are fearful, and be fearful when others are greedy'.
Wie Warren Buffett in 1965 een bedrag van $ 10.000,- heeft gegeven, de aandelen nooit heeft verkocht, beschikt vandaag over een vermogen van meer dan $ 300.000.000,00. Een gemiddeld rendement van maar liefst 20% per jaar!

Lees verder >

 

Solar Asset Management

Solar Asset Management hanteert dezelfde succesvolle beleggingsstrategie als Warren Buffett en onderscheidt zich met deze aanpak van de overige vermogensbeheerders. Dankzij deze strategie behoort Solar Asset Management tot één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders op Curaçao en Aruba. Solar Asset Management heeft niet alleen een wezenlijk andere aanpak van beleggingsbeleid, maar kenmerkt zich ook door een unieke dienstverlening. Zo reizen de vermogensbeheerders van Solar Asset Management de wereld rond, hebben niet alleen Warren Buffett vaker ontmoet, maar ook andere succesvolle iconen binnen de beleggerswereld. 

Lees verder >

Solar Asset Management is één van de top onafhankelijke vermogens-beheerders op Curaçao en Aruba. Het kantoor onderscheidt zich door een wezenlijke andere aanpak.
Het kan zijn dat u vragen heeft na het bekijken van onze website. In dit geval biedt onderstaande link wellicht uitkomst.
Relaties van Solar Asset Management ontvangen gratis een abonnement op de  financiële website Slimme Aandelen.nl ter waarde van €199,-

Laatste Nieuws 

Het Noord-Amerikaanse Owens-Illinois (NYSE: OI), ’s werelds grootste en meest innovatieve glasfabrikant, heeft er weer een design hoogtepunt bij. Voor de kleine Rocker distilleerderij in Colorado, VS, werd onlangs een nieuwe fles geïntroduceerd die prachtig inspeelt op de naam van het bedrijf en functioneert als een schommelstoel (rocking chair). Het ontwerp is geïnspireerd door olieopslagvaten uit vervlogen tijden, die zonder ze op te tillen konden worden gekanteld om olie af te tappen. Dit design is nu in een fles verwerkt die word gekanteld om een glas te vullen, en die bij loslaten dankzij een tegengewicht weer terug rolt naar een rechtopstaande positie. Functioneel, zeer origineel, en als belangrijkste plus is het natuurlijk heel opvallend en[...]

Lees dit artikel

De Zweedse lagerfabrikant SKF AB (Stockholm: SKFB) levert een scala van lagers, afdichtingen en lineaire aandrijving technologieën voor de nieuwe generatie trucks van Scania. Het resultaat van meer dan 10 jaar ontwikkeling, gedurende welke tijd SKF heeft samengewerkt met Scania voor het ontwikkelen van oplossingen op maat, levert de trucks een lager brandstofverbruik en een aanzienlijke verbetering van comfort voor de bestuurder op. SKF levert tevens de voor- en achterwielaandrijving voor de truck units, die de wrijving tot 30% vermindert in vergelijking met standaard wiellager sets.

Lees dit artikel

© 2008 - 2016 All Rights Reserved. Solar Asset Management